Inget mer bloggande för ikväll!

Godkväll på er. Nu har jag precis målat mina naglar och ska strax platta håret tänkte jag. Efter det ska jag läsa igenom lite i So:n och sedan kommer jag bara slappa framför tv:n & datorn. Tänkte att jag ska ställa fram lite inlägg till er under imorgon. 
 
Fick också just en dålig nyhet... Jossan har nu på kvällen fått feber så kanske inte kan komma till hennes land. :(Håller verkligen tummarna för att hon blir frisk tills imorgon. Har dock svårt att tro det men hoppas verkligen för det är alltid så roligt att vara på hennes land. Men vi får se vad som händer imorgonbitti, då hon ska messa mig och skriva hur hon mår osv. 
 
 

Imorgon blir det ridning!

Tjeeena people! :) Nej nu ska jag vara lite allvarlig, hehe... Imorgon är det fredag (halleluja!) vilket innebär att jag ska rida! Förra veckan sa Mona (ridläraren) att vi antagligen ska hoppa snart, och undrar om hon menade att vi ska hoppa imorgon eller om några veckor. Hmm... aja det få vi se imorgon ;) Jag håller tummarna att jag ska få lilla Vince, men tror inte det. Men jag vill iallafall inte ha Yason, för visst han är rolig och så men tycker han är ganska enkel, fast ändå inte, haha! Men skulle helst inte vilja ha honom, vill helldre ha lilla Vince! 
 
Och efter ridningen så åker jag & Jossan till hennes land! Wiihuuu, ska bli skit kul rent ut sagt! :) Men som jag skrev förut, bloggen tyvärr få lite skit för det, men ni överlever säkrt med 1-2 inlägg per dag. För på Söndag kommer jag hem på eftermiddagen, då jag ska blogga iallafall!
 

HAHAHA!

 
 
 

Godmorgon

Shit vad snabbt veckan har gått, det är redan Torsdag idag, och gud vad skönt det är! :) Och imorgon är det Fredag, vilket betyder att jag rider och att jag ska följa med Josefines till hennes land, då vi också kommer rida! Tyvärr kommer jag antagligen inte kunna blogga så mycket ,men ska försöka blogga från min mobil så ofta jag kan.
 
Efter skolan kommer jag hem och pluggar som vanligt... jaa.. vet inte vad jag ska skriva mer nu, men vi hörs efter skolan iallafall!
 

Blir så trött på skolan just nu...

Hej peeepz! Just nu är jag väldigt trött på skolan... visa dagar är super roliga medans andra är sjukt tråkiga. Men det är inte i själva skolan, det är när man kommer hem och har ett berg med läxor osv... :( Jag måste plugga varje dag efter skolan just nu, och det tar väldigt mycket på krafterna att sitta och plugga 1-2 timmar efter skolan. 
Jag skulle också vilja åka till stallet några gånger i veckan, men nej det kan jag inte för alla läxor måste göras för at jag ska få ett bra betyg. Jag är bara allmänt trött på alla läxor osv. Jag skulle dock kunna ta med mig läxorna till stallet och plugga för sedan kunna vara i stallet när jag är klar, men är ganska säker på att jag kommer bli klar med läxorna efter ett par timmar. Då kan jag lika gärna vara hemma... Men det är så trist att behöva plugga varje dag, när jag skulle vilja göra andra saker efter skolan. :( 

Nu till något roligare. Det är såhär att Julia (hon som jag hade en blogg med tillsammans) frågade om jag ville ha en header utav henne, jag tackade såklart ja! :) För hon har PS, hon håller på att lära sig hur man gör osv. När hon kan göra en header kommer jag få vara med henne så hon kan göra den, så väljer jag lite bilder osv! Kommer bli toppen. 
 
Hörs lite senare, ska äta middag nu!
 
 

Skön häst..

Haha,  hoppas det gick bra med tjejen som ramlade av. Men tyckte hästen var lite rolig, haha! :) Hästen hoppade över hindret och när hen landar ruskar hästen på sig lite och hon är nere på marken. Hoppas det gick bra med tjejen som flög av, men det tror jag nog!
  



Dagens läsarfråga!

Föredrar du att rida med ridhandskar eller ridvantar?
Själv föredrar jag att rida med ridvantar. Jag tror nog det är för att första gången jag red på en ridskola då hade jag ridvantar. Tyckte dom var mycket skönare då, och det har bara fortsatt under åren ;) Jag har ett par ridhandsakar här hemma, men har aldrigt använd dom. När jag testade dom kände det som om mitt lillfinger var ihop-klämd, och tyckte det inte var så speciellt skönt, så har inte veljat rida med dom. Vet inte om ridvantar är bättre en ridhandskar eller tvärt om, men tror inte det är sån stor skillnad mellan dom ;)
 
 

God morgon världen!

 
God morgon världen, känner mig jätte pigg idag! Hoppas jag kommer vara såhär pigg hela dagen, har svårt att tro det men man kan alltid hoppas! :) Idag är det som vanligt skola för min del. Efter skolan blir det hem och plugga Engelska & So.. Men det är ganska enkelt, iallafall So. Ska bara läsa några sidor. Jaja, nu ska jag gå och äta frukost tänkte bara blogga en snabbis ;) Hörs efter skolan!
 

This or That!

Ponny / Häst
Dressyr / Hoppning
Het häst / Slö häst 
Hästar / Kompisar
Fota / Blogga
Agresiv häst i spilta/box / Agresiv häst att rida
Sommar / Vinter
Slö galopp / Snabb galopp
Rida utan utrustning / Rida med utrustning
Barbacka / Sadel
Tv / Dator
Hästfilm / Andra filmer
Egen häst / Sköthäst - Medryttarhäst
Kanin / Häst
Ridhus / Utepaddock 
Ridhjälm / Säkerhetsväst
Helskodda ridbyxor / Inte helskodda ridbyxor
Ridskor / Ridstövlar 

 

Dagens läsarfråga!

Föredrar du att rida på en seg häst eller en pigg häst?
Jag skulle säga att jag föredrar en pigg häst. Tycker det är roligare att jobba med en pigg häst än en seg häst... Har alltid varit mer för fart och att det ska gå snabbt i allt, haha! Och man får bra träning i armarna för att få hästen att lungna ner sig lite. Fast om man har en seg häst borde man få bra träning i benen.
Nu tillbaka varför jag föredrar en snabb häst. Jag tycker dom verkar vara mer gladare och vill bli av med lite energi :) Fast vissa hästar/ponnysar vill bara slippa arbeta, då är det enklare att bara springa på! Men tycker dom hästarna verkar njuta av livet, och dom är super glada, haha! Men det är så jag tänker oftast om dom pigga hästarna.


Mitt schema denna vecka

Denna vecka ser dock inte så rolig ut för mig, förutom i helgen! :) Då jag ska åka med till Josefines land, och hon har en sköt häst som vi ska ut och rida på! Annars ska jag plugga varje dag i veckan p.g.a att vi har prov i Engelska nästa vecka, och jag kommer inte plugga något i helgen. Tänker smart här, haha! 
 

Ja, du är gullig Emma!

I sommras när jag var i Dalarna lyckades jag ta ett foto på när lilla Emma lipar, haha! Hon är för söt! Kanske inte världens bästa kvaliteé på bilden, men ni överlever säkert!  ;)
 
 

God Natt!

Är väldigt trött, för lyckas aldrig somna tidigt på söndags kvällar. Så är alltid tröttp på måndagarna. Så nu ska jag sitta och ställa fram några inlägg till er, sedan blir det mys med min säng! ;) Så vi hörs imorgon!


Vill ha dom här skorna!

VIlk verkligen åka till Hööks och kolla på grejor! För måsta ha nya ridbyxor, skor, väst och någon kofta som jag kan ha nu på vintern som verkligen är varm o mysig. Men mamma är fortfarande sjuk, så vill vänta tills hon blir frisk ;) Men jag har såklart redan gått in på Hööks hemsida och kollat lite om jag hittar något roligt, och jag har hittat några saker som jag skulle vilja ha, b.la dom här ridskorna. För mina skor har blivit försmå kännde jag i fredags när jag red...

Dom här kommer somsagt från Hööks och kostar 271, fast just nu har dom kampanj på dom så dom kostar bara 179kr! :)
 

Ny vecka nu då...

God morgon! Japp nu är det måndag, vilket betyder att nu är det bara att gå i skolan i 5 dagar sen får man helg igen. Jag längtar redan! Men man ska alltid tänka possitivt, man går i skolan för att få ett bra jobb... so deal with it! ;)  Fast denna vecka har jag ett prov i HK. Dock är det ganska enkelt, men man måste alltid plugga, vilket inte är så roligt... Okej nu ska jag sluta prata om skolan, haha! 


Jag slutar vid 15.20, då jag kommer hem och ska plugga. Men vi får höras efter skolan, för måste fortsätta äta frukosten!
 

27 Januari

Hej på er! Den här dagen har varit jätta bra! Och nu är jag äntligen 15 år :) Och jag ska få mer presenter sen när jag kommer till mamma. För hon var sjuk så hon kunde inte komma... Men den som spar, han har, haha! 

Jag fick: 
• kläder
• jag får navelpercing (äntligen!)
• dollar (åker till Usa i sommar)
• blommor
• säsong 1-3 av Vampire Diares
• 12 trisslotter, vann på 3!
• smycken
 
Nu tänkte jag måla naglarna och kolla lite på tv. Så vi hörs imorgon!
 

Fyller 15 idag!

God morgon på er! Idag fyller jag äntligen 15 år :) Och runt ett-tiden kommer några kompisar och min släkt hit på kalas. Så kan säga direkt att jag inte kommeer hinna blogga något idag, förut på kvällen. Tänkte att jag ska försöka ställa fram några inlägg nu på morgen när jag har tid osv! 

Måste gå och hjälpa pappa med att göra min tårta nu, hörs senare! :)

 

Ridpasset på Yason

Igår när jag red fick jag sötnosen Yason. Fick honom förra veckan också, han är helt okej och rida, finns roligare tycker jag men han är ändå lite små kul att rida, haha ;) 

Just nu på våra lektioner försöker vi mjuka upp hästar såpass att dom ska ställa sig väldigt fint på volterna/hörnerna. Yason är super duktig i skritt, trav och galopp i vänstra varvet så där var det inga problem, dock i höger är han väldigt stel.
 
I början gick det inte bra i skritten. När vi kom fram i trav gick det lite lättare, men han ville ändå inte riktigt helt ställa sig.I galoppen gick det bra när jag väl ställde honom i en volt, men i hörnen ville han inte, haha ;) Sedan kom vi ner i trav igen och fick när som helst gå in på små volterna vid A och C. När jag kom in på lilla volten första gången, ställde han sig lite bättre men inte helt. Efter några gånger sa ridläraren till mig att jag ska dra åt lite, sedan släppa efter med tygeln och trycka med skänkeln istället. Sen dra i tygeln lite och lätta med skänkeln, då ställde han sig så himmla fint! Det var som en knapp som bara gick igång, haha! Men blev jätte förvånad hur fint han ställde sig. Blev super glad, o han fick massvis med beröm i slutet av lektionen. :)

Min ridlärare sa också att vi antagligen ska hoppa snart, kanske nästa lektion men hon var inte säker. Hoppas det blir nästa gång, jag längtar! 
 

Visste du att...

...Jag är sämst på häs färger, samt raser. Jag måste verkligen lära mig lite raser och färger. För tex igår när jag red så sa han som ropar upp oss färgerna på hästarna som man skulle få och sedan skulle man gissa vem man fick. Jag fattade ingenting, haha :) Jag var nämligen sist att få min ponny och då var det bara Yason kvar, så det var så jag visste att jag skulle få honom, annars skulle jag inte gissat rätt ;)
Såklart kan jag några färger, samt raser. Men det är dom "enklaste" som tex skäck, fux, isabell färgad, fjordning, nordsvensk m.m. 
 


Lördags morgon!

Goood morgon! Förlåt för att jag inte hann uppdatera bloggen igår men var så himmla trött så jag hade ingen energi... Men nu är det en ny dag och jag är pigg! ;) 

Tänkte först bara berätta om min gårdag. Hela våran skola var ute på en fridluftsdag, och åkte skridskor. Och vi åkte då på en löpningsbana. Jag och Josefine åkte då 55 varv, är väldigt stolt! Efter skridskorna gick jag & Julia hem till henne och åt lite mellis. Ungefär 30 minuter kom Jossan, då vi åkte till stallet. Julia rider i gruppen före oss, så vi satt och kolla på henne när hon red. Hon fick min älskling Vince, medans själv fick jag Yason men han var också duktig. Berättar mer om mitt ridpass i ett annat inlägg! ;) 

När jag kom hem var jag helt slut. Och kände att jag skulle ha träningsverk imorgon (idag) och nu när jag vaknade känner jag att fy f*n vad ont jag har i kroppen. Har tränigverk i benen, axlarna, armarna osv. 

Mina planer inför denna dag ser ut såhär:
• Plugga
• Städa rummet, för det komer folk imorgon efter som jag fyller år! :)
• platta håret
• spela lite Bf3

Nu ska jag gå upp ur min säng och äta lite frukost sen blir det pluggning. Så vi hörs lite senare, kraaam! 

 

några saker du kanske inte visste om mig

Jag har gått på konståkning och tävlat på väldig hög nivå. Jag gick på konståkning i 6 år. Jag slutade av att vi fick byta tränare och jag gillade inte henne. Dock önskar jag nu att jag skulle gått kvar, fast då skulle jag säkert inte börjat på ridning... 
Jag brukar oftast vilja ha det ganska rent och fint omkring mig. Men i mitt rum ser det hemskt ur, haha! Det ligger kläder över hela golvet.
Första gången jag red då var jag bara 9 månader. Fast jag satt såklart inte själv i sadeln jag satt i någns knä.
Ett av mina favorit pogram är Vampire Diares. Älskar det pogramet, och kollar på det varje fredag, fast kollar på en hemsida. För avsnittena har inte kommit till Sverige en, så det är en sida som kommer från Usa. 


Ska börja med en ny header

Jag är så trött på min header. Tycker den är för liten och allmänt ha jag verkligen tröttnat på den. Jag måste bara skaffa lite insperation till headern. Tänkte börja med headern idag efter alla läxor, men först hitta lite insperation på google eller andras bloggar. ;) 


Redan Torsdag, yeees!

God morgon på er! Shit vad snabbt denna vecka har gått. Det är redan torsdag idag, bara en dag kvar sen är det fredag! Och på söndag fyller jag 15, ska bli så sjukt roligt :) Idag är en ganska lång dag i skolan. Går till 15.20... och ska ha matematik i 80 minuter, fast behöver faktiskt det för hänger inte riktigt med i matten nu. Okej ska inte skrivavärsta inlägget om skolan nu, haha! 

iallafall, idag efter skolan ska jag gå hem och plugga lite tänkte jag. Så bloggningen kommer lite i efterhand som den också gjorde igår, som ni kanske märkte. Men ibland blir det så, men gör så gott jag kan! JAg har ställt fram ngra inlägg till er under dagen, så vi får höras då! :)

 

Igår i stallet med Petra

Igår följde jag med min kompis, Petra på hennes ridning. Men innan hon började rida var vi inne i stallet, då jag fick hälsa på alla hästar. Dom var sper söta, hihi! :) Blev lite små kär i en ponny, kommer dock inte ihåg vad han hette... Efter vi var i stallet gick vi in i ridhuset och kollade lite på gruppen som red innan, och dom hoppade. Haha det var en ponny som var väldigt envis med att inte ha huvudet uppe. Det var då han jag blev lite småkär i, för älskar lite bråkiga ponnysar. 
När det var 10 minuter kvar av den lektionen gick vi in i omklädningsrummet då Petra bytte om. Sedan gick jag upp på läktaren och hon in i ridhuset. Hon fick rida en isabellfärgad ponny, vid namn Big Ben :) Han var hur gullig som helst! Haha tyckte också namnet var väldigt rolig på en häst... Big Ben, det är inte alla som heter det! 
Jag såg dock inte hela ridpasset, för var tvungen att gå hem. Jag såg nästan hela lektionen, missade sista kvarten. Men det jag såg av lektionen var att dom gjorde nästan som vi brukar göra. Ställa dom i hörnen, komma i trav, mjuka upp dom, sedan komma i galopp. 
 

Petra på Big Ben! ↑

Petras ridning!

Hej! tänkte bara göra ett snabbt inlägg, så att det blir lite uppdatering! Iallafall så sitter jag just nu på läktaren. Jag kollar på när Petra (en kompis) rider! Hon rider inte på min ridskola utan en annan, men hon e super duktig! 
Hon rider en isabell färgad ponny, han ser ut som en ängel, haha! 
 
 

Snygga byxor från Hööks!

Jag har blivit kär i dom här ridbyxorna! Hittade dom på Hööks hemsida för 649kr. Dom fanns i flera olika färger, men jag tyckte att dom gra såg bäst ut! ;) Jag har just nu 3 olika ridbyxor, dock är alla i svart... För älskar svart men har märkt att när jag rider är jag helt svartklädd förutom min väst. Visst behöver man inte se så snygg ut när man rider, men när man tar foton ser det ganska tråkigt ut att ha helt svarta kläder på sig. Så ska köpa in lite nya "färgladare" kläder. Iallafall lite ljusare färger! :)

Vad tycker ni, Hiss eller Diss?


Jag längtar tills...

Den 27 Januari fyller jag år, jag fyller 15! är hur taggad som helst, det är bara om 5 dagar, wohoo! Längtar också till att jag ska få presenter, älskar att få presenter. Endå dåliga är att vill inte att dom i skolan ska sjunga för mig i matsalen, för man bara sitter där och känne sig dum. Iallafall jag, haha! 

Längtar tills det är sportlovet. För då åker jag upp till mitt älskade Dalarna. Saknar all där uppe så mycket! Och Hoppas snön är kvar, för då ska jag åka skidor där uppe. För kunde aldrig göra det på jullovet pga att snön smälte bort.

Sommaren. Tror nog dom flesta längtar till sommaren, men man ska ändå njuta av snön tycker jag. För tycker snön är rolig och mysig, dock om man bor ute på landet. För då kan man bara springa runt i hög snö och bara ha roligt. Medans när man bor i stan är den mesta snön bortplogad osv... Nu till sommaren igen, haha!  Men längtar till att bara sola, bada, värme! 

Fredag, för då ska jag rida! Är hur taggad som helst för att få rida nu. Dock måste jag vänta tills det blir fredag, men jag längtar til fredag iallafall!



Kom nyss hem!

Kom precis hem från skolan. Tänkte börja plugga strax men passar på att blogga lite! ;) 

Jag kom att tänka på att jag skulle vilja åka till stallet någon dag, för det var väldigt länge sen jag var i stallet... Det enda "problemet" jag har är att när jag väl kommer dit vet jag inte vad jag ska göra. Alla ponnysar är på lektion, så finns knappt någon häst att mysa med. Då står man bara där eller sitter i klubbrummet, och då kan jag lika gärna sitta hemma, haha! ;) För vill inte stå och smörja träns eller något liknande för då fryser mina händer bort.. :( Så om ni har några andra tips vad man kan göra, komentare gärna! 


Beboooo ♥

Du är så söt, vill bara komma till dig och krama om dig! ♥



 

Dagens läsarfråga!

Tror du att du kommer jobba med hästar i famtiden? 
Jag är väldigt säker på att jag kommer göra det. Jag har hittat ett gymnasium som jag antagligen vill gå, och då är inriktningen hästar. Tror dock inte att såfort jag har gått klar gymnasiet, kommer jag börja skaffa häst osv. För vill b.la åka till Usa och festa och lite så. Vill leva livet ut till 110 % innan jag dör. För vill inte vara runt 50 år och säga, Jag önskade att jag åkte til Usa när jag var runt 20 år.
Men jag är 95 % säker på att jag kommer jobba med hästar i framtiden. Och om jag inte gör det kommer jag hålla på med hästar på min framtid. Det är jag säker på att jag kommer göra! ;)


 




Godmorgon inlägget!

Gooood morgon på er morgonpigga människor! :) Är väldigt seg nu på morgonen, speciellt på en Måndag morgon... Men det är bara att gå upp och fixa sig, samt äta frukost sen går jag till skolan. Idag är en lång dag också, slutar nämligen 15.20 :( 

När jag kommer hem från skolan ska jag läsa ur min bok, som ska vara inne imorgon. Tänkte också att jag ska försöka städa mitt rum, jag hann aldrig med det igår. Men vi får se vad som blir gjort, för brukar säga att jag ska göra massviss med saker men brukar aldrig orka göra någonting av det, haha! Men jag MÅSTE plugga så det ska jag göra. Måste få samma inställning när det gäller att städa mitt rum,haha! ;)

Kika gärna in under dagen, har ställt fram lite inlägg till er under dagen. Hörs efter skolan nu, för måste fortsätta fixa iordning mig!



Hörs imorgon!

Jag orkar inte dra värsta ursäkten och förklara varför jag inte har hunnit blogga, men det är läxorna som kommer ivägen och då får bloggen skit för det. Hope you get it ;)

Nu ska jag dra mig mot sängen, för måste komma upp imorgonbitti. Varför måste helgerna gå så snabbt för..? Det är redan Måndag imorgon. Men man ska alltid tänka positivt! Desto snabbare dagarna går desto bättre för jag fyller år om precis en vecka! Fyller 15 då :) Läääääängtar, haha! Så vill att denna vecka ska gå snabbt, håller tummarna för att den också gör det bara, men det gör den säkert. Nej nu ska jag hoppa i säng hörrni! 
Jag har ställt fram inlägg till er under dagen, så håll koll! Vill också tacka för en bra statestik, fastän jag inte har uppdaterat så bra.

 


Hos Frida!

Hejsan hoppsan! Förlåt för att jag inte uppdaterade något mer igår men efter vi hade kollat på filmen så blev det så att jag sov över hos Frida! ;)
Just nu ligger vi i sängarna och jag väntar på att Frida ska vakna för är väldigt hungrig, haha! Så om hon inte vaknar snart tänker jag väcka henne. ;)


Idag ser mina planer ut såhär:
•Läsa i min dumma bok...
•Umgås med Frida innan jag går hem

 

 


Gårdagens ridpass på Yason!

 Igår red jag på lilla Yason, och det gick ganska bra tyckte jag! ;)

 Vi jobbade med att ställa dom i hörnen, och mjuka upp dom. För mig gick det inte bra i trav i högersida då han är väldigt stel. Men när vi bytte varv och gjorde det i vänster gick det hur bra som helst. Dock var han lite lat, så han ville inte gå ut riktigt i hörnen, men han böjde sig väldigt fint tycker jag. :)
I galoppen är han så himmla skön att sitta ned i! Älskar hur han galloperar. Men nu till det jag tänkte säga. Vi fick välja om vi skulle komma i galopp från skritt eller trav, och han var jätte duktig att komma från både trav & skritt. Han ställde sig ganska fint i vänster men i höger fick jag verkligen jobba för att få fram ett resultat. Men jag lyckades tillslut! För varje gång jag ställde honom blev han bättre och bättre! :)

 

Lördags morgon!

 God morgon på er allihop! Igår somsagt var det fredag, vilket betydde att jag red. Men det blev världens strul innan vi väl kom iväg. ska berätta lite senare idag om det & mitt ridpass på lilla Yason. :) 

 Idag ser mina planer ut såhär:
 ♦ Plugga
 ♦ Försöka städa rummet
 ♦ Vid 6 ska jag, Frida & Diana kolla på någon skräckfilm.

 Så ser ut att bli en väldigt lungn lördag. Dock måste jag väldigt snabbt börja med att plugga. För desto snabbare jag är klar med det, desto snabbare kan jag börja med nästa sak som jag ska göra ;) Fast jag har inget svårt att plugga till... Jagmåste läsa runt 300 sidor nu i helgen, sen ska jag hitta fakta om någon seriemördare, som jag ska redovisa om på måndag på Engelskan. 

 

 

Dagens läsarfråga

Har du några mål inför denna termin inom ridningen?
Jag har två mål inom ridningen denna termin. Dom två är att jag ska börja tävla inom hoppning & att bli mjukare i händerna när jag håller i tygeln. 
Jag har länge nu veljat tävla inom hoppning och tycker att det borde bli dax att börja nu. Jag har väntat på att få pengar på Hööks, för jag behöver köpa vita ridbyxor. Så någon dag nu i Januari hade jag tänk åka till Hööks och köpa nya ridbyxor. ;)
Detta med händerna har jag börjat märka nu när jag har börjat rida igen. För man måste anpassa sig till varje häst hur hårt man ska hålla tygeln osv. Men jag måste bli mjukare i handen, samt lite mer på hästen så att dom kan ha lite längre tyglar utan att springa iväg. Fast det beror från häst till häst... ;)
 



 

Godmorgon inlägg!

Godmorgon på er! Äntligen är det Fredag, som jag har längtat! Tycker den här veckan har gått riktigt långsamt... så ska bli riktigt skönt med helg, att bara få sova ut :) 
Efter skolan går jag & Julia hem till henne och byter om, sen kommer Jossan och Petra. Då dom också ska byta om, sen får vi skjuts till stallet. Först rider Julia och efter henna rider jag och Josefine. Petra ska nämligen med till Jossans land efter ridningen, då hon måste följa med. Men hon går också på ridning, så hon är hästvan ;)
Ska bli super-mega-roligt att få rida, är skit taggad för det! Det känns som om det var nästan 2-3 veckor sedan jag red, men det var bara en vecka sen...! 
Jag hoppas att jag får Glitz eller Vince. Tror dock att jag kommer få Fiffilina igen, men det går också bra ;) Men skulle helst vilja ha Vince eller Glitz! Fast Glitz har varit dålig länge nu så vet faktiskt inte om han går på lektionerna.. Får se det sen när vi åker till stallet!

Fiffi ser så oerhört glad ut på bilden också... ♥

God Natt älsklingar!

Nu ligger jag nedbäddad i sängen och kollar på Hells Kitchen. Efter det ska jag gå och lägga mig. Så passar på att slänga in ett inlägg till er nu. Jag ha ställt fram inlägg till er under imorgon. 
Nu ska jag fortsätta kolla, men vi hörs imogon! ;)




Hej på er!

Nu har jag pluggat klar för stunden! Just nu som jag skrev igår är inte uppdateringen på topp, men det är pga. att jag har prov imorgon och måste plugga till det, så att jag får ett bra betyg ;) 
Jag lovar att ihelgen kommer det vara mycket bättre! Ska också försöka hinna ställa fam lite inlägg till er under imorgon på dagen. Så ni har något att läsa om, hihi ;)



Nu ska jag äta middag, men lovar att sak blogga mer ikväll! Så vi hörs då, puss på er!
 

Blir helst slut av allt pluggande...

Jag ber om ursäkt för att min uppdatering inte är på topp just nu, men har prov & läxor. Då får tyvärr bloggen stryk för det. Men jag gör mitt bästa! :)

Annars har min dag inte sett så speciell ut. Efter skolan gick jag hem och tog en dusch, sedan blev det fram med skolböckerna och börja plugga... Och nu efter att ha suttit med No i två timmar är jag äntligen klar! Tänkte att nu ska jag passa på att blogga lite innan jag börjar med nästa grej som jag behöver göra, haha! ;)
Nu tänkte jag antingen spela lite Bf3 eller målar naglarna...hmm... får se snart vad jag väljer! Hörs lite senare.

Hur har eran dag varit idag?
 

Dagens läsarfråga

Vad är det bästa med hästarna tycker du?
Jag älskar hela hästarna. Jag kan inte nämna en specifik sak som jag älskar. Men en av dom sakerna jag älskar med hästarna är att rykta dom. Tycker det är så himmla mysigt och kan stå och bortsa på dom hur länge som helst utan att tröttna. Och hästarna tycker säkert också det är skönt att bli bortsad  Såklart älskar jag att rida på dom också, haha. MEn om man bortser från det så är det nog att rykta dom!

 

Mitt schema för denna vecka

Tänkte göra ett schema så ni vet vad jag gör efter skoldagarna! Så ifall jag inte kommer blogga hoppas jag ni förstår varför. Antingen är det plugg eller ute med kompisar eller något liknande! 
 
 
 

Nu äntligen tar jag fram datorn!

God kväll! Nu kan jag äntligen blogga. Efter skolan följde jag med en kompis (Gabbi) för hon skulle ta nevelpercing, och gud vad avensjuk jag blev, haha  Men jag önskar mig det i födelsedagspresent så ja...håller tummarna för att jag får det! När hon hade tagit percing åkte jag hem och pluggade lite, sen kollade jag på tv. Och nu äntligen orkade jag ta upp datorn, så nu bloggar jag!

Jag ska ställa fram lite inlägg till er under imorgon, men nu sålänge säger jag godnatt för ska gå och lägga mig 


Usel uppdatering...

 Hej på er! Ni får verkligen ursäkta mig för att jag inte har bloggat. Men i förrgår sov jag över hos Julia. Vi hade det jätte roligt! Orkar dock inte förklara vad vi gjorde men vi hade jätte roligt iallafall! 
Igår när jag kom hem var jag tvungen att plugga hela kvällen. Därför kunde jag inte blogga när jag kom hem. 
Jag lovar att när jag kommer hem ska jag blogga!
 

Dagens planer

God morgon bloggläsare! Tänkte först och främst säga att jag inte kommer hinna blogga mycket idag eller i morgon. Därför har jag ställt fram lite inlägg till er under idag och imorgon. 

Idag ser min dag ut såhär,
 ♦ Jag & pappa ska ta isär min säng för ska få en ny.
 ♦ Ska platta mitt hår
 ♦ Ska packa lite kläder, ska åka till Julia ikväll.

Så ser min dag lite kortfattat ut idag!  För idag runt fyra kommer Julias pappa och hämtar upp mig, Frida & Gabriella. För Julia ska ha en liten "fest" eller vad man ska kalla det. Kanske tjejmys passar bättre, haha.. Struntsamma. Hon har fixat så vi ska gå en spökrunda ute iskogen, äta middag, kolla på roliga samt skräck filmer, och bara mysa! Kommer säkert bli lite skitsnack också, men det är det vi tjejer gillar (iallafall jag & mina kompisar) Tror att det kommer bli en toppen kväll! 


Helt slut!

Jag är helt slut i kroppen, orkar knappt blogga. Men om man har en blogg ska man blogga tycker jag, annars är det ganska onödigt att ha den, haha 

Nu till mitt ridpass idag, Jag fick min bebis Fiffilina! Hade glömt hur roligt hon är att rida, men för att bara vara 154 cm (mankhöjd) är hon sjuuuukt stark! Jag vet att imorgon kommer jag vakna med träningsverk i armarna. Men det var det värt! Hoppas dock att jag inte vaknar med nackspärr eller något liknande, för att när vi red och fattade galopp råkade hon snubbla så hon drog ner ela huvudet. Jag höll då väldigt hrt i tygeln för hon blir så när man ska fatta galopp. Så kände att hela min nacka knackade och fy vad ont det gör nu när jag ligger i sängen och slappnar av i hela kroppen! Hopaas det går över tills imorgon.
Tänkte berätta om ridpasset lite senare (ställer fram tills imorgon) Och jag råkade glömma ridvatarna hemma, så kände knappt mina händer, och min fötter var helt bortfrusna, fy! Nu har mina fötter kommit tillbaka igen, hihi!  
 
 
 

Funderar att skaffa ny blogg....?

Jag funderar på om jag ska göra en ny blogg, för är inte 100 % nöjd med denna blogg... visst jag kan väll bara fixa så att jag blir nöjd, men funderar också på om jag ska göra en "aldaglig blogg" istället för att ha fokus på hästar. För tycker det känns väldigt konstigt att blogga om hästar utan lilla Julia (som jag bloggade med förut) Tycker inte det är lika roligt som jag gjorde förut... så tror att jag kommer göra en helt ny. Som jag komme skriva om min vardag. Tänkte att jag ska göra en radio kanal också på Yt eller vad det heter, för att se om jag får några som vill följa mig :) Vi får se hur jag gör, men medelare er vad jag vill göra för något!  

Vad tycker ni? 
 
 

Ridning idag!

Yeees, idag blir det första ridningen detta år! (lite sent dock..haha) Jag håller tummarna för att jag får min lilla Vince! Älskar att rida den lilla plutten  Och denna termin har jag bytt grupp, fast går fortfarande i samma nivå men dom gjorde om grupperna så jag har fått bytt grupp nu. Jag går nu med en av mina bästisar Josefine, och hon går i min parallel klass! Ska bli skit kul, rent ut sagt! 

 

fullspäckad dag

Hej! Förlåt för en usel uppdatering men har inte haft  tid att blogga. Orkar inte berätta varför för helt ärligt tror jag inte att ni bryr er ;) 
Tänkte berätta en snabbis om min dag. Jag och min mamma åkte till tandläkaren imorse och drog ut en tand, så missade första lektionen idag. Efter skolan gick jag, Julia & Frida hem till mig och satt och planerade lite hur Julias lilla fest ska vara. Kommer bli skit kul! :) Runt halv fem gick dom hem då min storebror kom till mamma och då åt vi middag, sen satt alla vi och pratade. Och för några minuter sen gick min brosa hem till pappa (han bor inte hos mamma, det är bara jag som gör det) Och nu sitter jag och kollar på tv och bloggar.. Nu tänkte jag sätta mig för att ställa fram lite inlägg till er inför imorgon, sååå säger GOD NATT! För kommer inte blogga något mer idag.
 
 

Plugga nu då...

Hejsan hoppsan på er! Idag har min dag varit helt okej, förutom att jag har väldigt ont i huvudet nu, och har haft ont i halsen under hela dagen. Jag undrar om jag håller på att bli sjuk, men det vill jag verkligen INTE! Har varken tid eller lust för att bli sjuk. I helgen ska jag på en tjej middag, fast vi ska sova över också :) Nog om det nu, tänkte bara slänga in ett inlägg om att jag lever, haha! 

Jag måste tyvärr plugga nu, så vi får höras sen! 
 
 

åsikts inlägg från mig

Jag älskar när pälsen samt manen och svanse är långa. Ofta på ridskolor (inte alla) brukar dom klippa av manen så det är bara en decimeter kvar av den. Jag tycker först och främst att det ser helt bedrövligt ut och sen tänker jag, på sommaren när alla insekter kommer och surrar runt hästen, vad ska då dom stackars pollarna vifta bort dom med? För dom har knabbt någon man. Jag vet att dom på ridskolan klipper av b.la för att när man tävlar i dressyr gör man knoppar på manen, då blir det enklare om hästen har kort man. Men helt ärligt det är inte snällt mot hästarna tycker jag. Hästar har en man till för en sak, och det är b.la för att kunna vifta bort alla irriterande insekter som sätter sig på halsen på dom på sommrarna. 
Visst kan man klippe lite på manarna längst ned på topparna, men inte kapar av hela manen.  Jag vet inte någon bra anledning varför dom klipper av hästens man. För om det finns någon komentera gärna och berätta? 

Vad tycker du om att klippa hästens man? Berätta gärna vad du tycker :)
 
↑ Googel bild ↑
 

Dagens läsarfråga!

Vilke årstid tycker du att det är roligast att rida i?
Själv måste jag säga att jag tycker det är roligast att rida på vintern. Men då menar jag inte att rida på ridskolan, då tycker jag det är roligast att rida på sommaren. Nu tillbaka till vintern. Jag tycker det är så sjukt mysigt att rida när det är mycket snö + att det är så fint. Man kan också ta massvis med fina foton när man tex rider ute i skogen. Den enda nackdelen tycker jag med att rida ute i snön är att jag oftar tappar kännseln i fötterna eller fingrarna, men jag överlver! ;)
 
 
 

God natt!

Nu säger jag god natt til er! Imorgon blir det skola igen då, hade det idag också. Finns roligare saker en skolan men what you gonna do? Imorgon efter skolan måste jag hem för jag ska ha tvättstugan, håller tummarna för att det går bra, haha! 

Jag har ställt fram några inlägg till er under dagen så kika gärna förbi då! Men lovar att jag ska slänga in några inlägg när jag är hemma också, men kommer inte kunna blogga när jag är i skolan. ;)
 

Välkomna allihopa!

Hej på er alla bloggläsare! Om ni har följt mig på min & min bästis blogg förut så vet ni säkert att jag var tvungen att skaffa en egen blogg av olika skäl. Nu har jag fixat ihop en snabb header, samt design osv! Jag ska fixa en ny och finare design så småning om, men ni får nöja er med den här sålänge. 

Denna bloggs inriktning som ni kanske ser på headern är fortfarande hästar (vilken min & Julias blogg också var förut) Om du är häst intresserad är jag ganska säker på elle rent ut sagt hoppas på att du kommer gilla den här bloggen! 
 
 

RSS 2.0