Ridit på Emma!

Hejsansvejsan! Jag sa att jag skulle blogga när jag kom hem, men jag är hos min äldsta kusin just nu och väntar på maten, då passar jag på att blogga!
Igår red jag på min älskling, Emma. Det gick väldigt bra, blev jätte stolt över henne! För jag har börjat fatta hur hon fungerar, haha! Man måste göra någonting heeela tiden med henne, för då lyssnar hon och fokuserar på vad hon gör. Annars slänger hon med huvudet och vill börja trava (hon är en gammal travare) jag red henne i kanske 20-30 minuter. Men det var lagom för henne för hon rids aldrig förutom när jag är där. När vi kom in i stallet igen var hon svettig, så då såg jag att har fått jobba lite, hihi!

Imorgon ska jag o min yngsta kusin åka till slalombacken och åka skidor! Ska bli skit kul! Efter skidorna ska jag antagligen rida, får bara hoppas på att vädret är på min sida.


Hinner inte blogga...

Heeeej! Förlåt för att jag inte har bloggat, men nu är det äntligen sportlov och jag är nu uppe i Dalarna. Då jag inte hinner med att blogga på dagarna för gör annat på dagarna än att sitta framför datorn/mobilen. Men jag bloggar som normalt när jag kommer hem, vilket är på lördagen. Ni får ha det så bra sålänge, hörs på lördag! 
 Har tagit massvis med fina bilder här uppe som jag visar er sen när jag kommer hem också...!

Öppet hus

Hejsansvejsan! Som ni märkte igår hann jag aldrig blogg på kvällen, men hoppas ni överlevde ;) 
Idag vid 19.00 har vi öppet hus i skolan. Vilket betyder att man kommer till skolan och jobbar med något under en timme. Samtidigt kan föreldrar och andra ungdomar/barn komma till skolan och titta hur våran skola ser ut osv. Jag ser inte precis fram emot det men finns inte så mycket att göra åt saken, är bara att gilla läget. Min klass ska sitta inne i datasalen och skriva om Franska revolutionen.
 
Nu ska jag, mamma och min brosa spela något spel och seda näta middag. Sen kommer jag antagligen börja fixa mig lite snabbt inför att gå tillbaka till skolan. Men jag ska försöka att blogga ikväll, men lovar inte något! ;)
 

Pluggaaa...

Hejsan! Tänkte bara skriva att jag måste plugga nu nästan hela kvällen, men jag bloggar mer ikväll, lovar! Men hörs ikväll, puuuss! :)
 
 

God natt!

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg till er nu på kvällen! Jag ska gå och lägga mig strax, ska bara blogga lite. Idag har jag pluggat och kollat på tv, haha! Det är ungefär det jag har gjort dag. Men jag håller tummarna för att jag blir godkänd på proven som vi har imorgon. Men ska bli skönt att äntligen få det där överstökat nu ;)
Imorgon händer inget speciellt tror jag. Efter skolan ska jag bara gå hem och plugga igen för vi har ett till prov på Torsdag, sen är jag läx/prov fri! Haleluja, haha :) 
 
Hoppas ni har haft en bra dag, nu hoppar jag i säng!
 
Någon sötnos som stod ute i hagen

Hopp-tävling

I helgen var det tydligen hopp tävling på min ridskola, det hade jag helt missat. Jag skulle gärnat ha varit med, men jag hade verkligen totalt missat det...:( Jag skulle iallafall gått och kollat/fotat, men det kommer flera tävlingar, jag får anmäla mig till dom istället! Ska tänka framåt, hihi! Såg att det var lilla Vince som vann 70 cm klassen med en tjej vid namn Agnes. Vi gick i samma ridgrupp i höstas, men den gruppen blev omgjord till dressyrspecial, då jag bytte till fredagar. Grattis till dig Agnes och lilla Vince! 
min första hopp tävling skulle jag vilja ha Yason, för vill att det ska gå bra när jag hoppar med honom! Så får hoppas att det kommer nya hopp tävlingar på ridskolan snart då ;)
 

Första dagen på veckan

Heeeeej! Förlåt för att jag inte bloggat på 4 dagar! Jag glömde totalt att ställa fram inlägg tills nu i helgen. Jag var nämligen hos min kompis land, då hon fyllde 15. Vi var 4 tjejer hos henne, och det var super roligt :) 
 
Nu till vad som har hänt idag och lite så. Idag var jag i skolan.. jag var sjukt trött idag, så dagen var inte så värst roligt. Det enda som var roligt var att efter lunchen åkte vi till Expressen/DN. För vi ska göra en tidning i skolan, så vi fick lära oss hur man gör på en riktig tidning osv. Jag tyckte det var ganska roligt, dock skulle jag inte vilja jobba på en tidning... ;) 
När jag kom hem, började jag att plugga. Jag satt och pluggade i 2½ timma, sedan hoppade jag in i duschen. När jag hade kommit ut ur duschen lagade jag mat, sen la jag mig i sängen och kollar på tv. Vilket jag gör nu också, haha.
 
Tänke berätta att bloggningen kanske inte är på topp denna vecka pga att vi har 2 prov i veckan, och jag måste plugga till dom. Ska göra mitt bästa för att ni ska få uppdatering såklart ;)
 

Jag saknar dig!


Dagens läsarfråga

Hur ofta brukar du tillbringa i stallet per vecka?
Jag är tyvärr bara i stallet en gång i veckan, vilket är när jag rider. Och det är på fredagar. Jag önskar jag kunde vara där oftare men skolan tar upp väligt mycket tid just nu. Och när jag väl är där finns det inte så mycket att göra tycker jag. Antingen sitter man i klubbrummet, eller så står man och kelar med en häst eller ryktar dom. Men det kommer ändras jag jag ska praoa där, för då kommer jag tillbringa hela dagen i stallet. Men när jag kommer till stallet nu är det också den tiden då alla ponnysar går på lektion. 
 

Glad alla hjärtans dag ♥

God morgon allihopa! Idag är det Trosdag, men det är ju den 14/2, vilket är Alla hjärtans dag. Men jag är singel som jag har varit nu sen jag föddes, haha! Men det är väll bara att njute sålänge man är singel... eller? Nej men jag brukar alltid försöka tänka possitivt, men ibland är det ganska svårt... Och jag lovar att idag kommer nästan ALLA min kompisar gå runt och klaga att dom är singlar... bläää, tycker det är ganska jobbigt! Tror dom att det blir bättre om dom går runt och berättar det för alla? Nej, nu ska jag inte vara taskig, älskar mina kompisar! ;)
 
Efter skolan idag ska jag bara gå hem och plugga för jag har prov imorgon. Men ni får ha en toppen dag!
 

Måste uppdatera bättre...

Jag tycket att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna. Det har bara blivit runt1-3 inlägg per dag... Men det är för att nu är det dom sista veckorna innan sportlovet, och då är det prov efter prov, efter prov... Jag måste tyvärr välja skolan innan bloggen.:(
Och när jag väl har pluggat och ska sätta mig framför datorn så sätter jag mig och kollar på PLL, för det är så grymt bra, haha! Men jag måste verkligen blogga mer om jag vill höja min statestik, vilket jag såklart vill! Så nu får jag ta och skärpa mig, PUNKT! 
 
184311_129158987259970_805490435_n_large
Weheartit bild ↑
 
 

Tisdag eftermiddag

Hejsansvejsan! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu då. Jag håller fortfarande på med headern, men blev inte klar med den igår så får fortsäta idag. 
Just nu sitter jag vi köksborden och ska böjra plugga, men behöver använda datorn för hitta lite information om massa personer. Då tänke jag att jag kan blogga lite ;) 
 
Men nu ska jag plugga, sedan tänkt jag kolla lite på Pretty Little Liars, samtidigt som jag kollar på det målar jag naglarna och sen börjar jag med headern, så förhoppningsvis är den klar till ikväll någon gång!
 
En liten rolig bild jag hittade på googel, haha!

blogg.se krånglar...

Hej! Jag tänkte precis skriva ett inlägg, då jag skulle förhandskgranska. Då ser jag att min bakgrund, samt header på bloggen är borta! Och klantig som jag är råkad jag ta bort den bilden, när jag rensade bort bilder från min dator för ett tag sedan... Så jag får sätta mig ner och göra en ny. Det kommer ta ett tag, men får slänga ihop en snabb så länge, för vill såklart ha en header. Tänkte bara berätta det för er så att ni inte undrar varför mig header är borta. Jag fixade dock en nästan likadan bakrund som förut. 
 
Jag ska börja med headern nu, så får vi höras om ett tag!
 

Hoppningen på Yason

Jag fick Yason i fredags, vilket jag också var säker på att jag skulle få. Men det gick väll hyffsat tycker jag, men jag tappade tygeln och glömde blicken osv.
 
Vi började med att hoppa över ett hinder som var på långsidan. Det gick bra, men efter hindret glömde jag att kolla vart jag skulle (vilket var åt höger) För nästa hinder var på snett-igenom-spåret men jag kollade rakt fram... :( Det blev inte en sån fin väg efter indret, medandra ord. Nästa gång hoppade vi över två hinder, glömde blicken igen, suck på mig... Sen körde vi hela banan.
Jag fick honom först inte att jobba något i galoppen, för jag hade tappat lite ena tygeln. Men efter andra hindret lyckade jag få tag på den igen, men det blev lite koas första gången, haha! Tur att det bara är en lektione då och inte tävling eller liknande. ;)
Andra gången när jag hoppade gick det bättre, dock lyckades jag tappa lite ena tygeln igen men fick tag i den efter andr hindret. Jag tror det var för att några meter innan hoppat höjde han huvudet ganska mycket, då tyglarna blev slöa (om ni förstår va jag menar)  Men det gick bättre den gången iallafall, för jag lyckades få honom i en mycket finare o mjukare galopp tyckte jag. 

Nästa gång vi har hoppning vill jag ha honom igen, för vill verkligen att det ska gå bra. För vill gå frn lekionen och säga, det gick jätte bra! Så håller tummarna att jag får honom nästa gång när vi hoppar.
 
Ursäkta för den dåliga kvaliten...

Svar på frågan!

Tänkte ta och skriva ett inlägg om vad jag tror jag kommer göra om 10 år i ridningen/allmänhet.
 
Ridnigen: Jag äger två hästar (skäck & skimmel) Jag bor ute på landet med dom, så dom har stora hagar. Jag reser runt i Sverige och tävlar med dom inom hoppning. Men på somrarna får dom vila. Då rider jag bara för att det är mysigt, eller för att bada dom lite i skön. Annars får dom bara äta och ha det bra i sommarvärmen och allt grönt gräs. Men på vintern är det jobba,jobba, jobba! Det är då vi är runt och tävlar. :)
 
Allmänhet: Jag har bott i Usa 1-4 år och bara haft det roligt, levt livet! Jag skulle vilja spela in någon film/modellera eller något liknande, när jag bodde i Usa. Men när jag kommer tillbaka till Sverige, börjar jag att köpa två egna hästar och ägna mig åt dom två sötnosarna. 
 
Något sånt tror/hoppas jag på att jag ska ha gjort eller göra om 10 år. Så ser mina planer ut iallafall just nu. Men vem vet, dom kan ändras, det får jag se. ;)
 

Söndag idag, min planer!

Hej! Igår somsagt tog jag äntligen navelpercing! Och det gjorde väldigt ont när hon tog, men nu är det över. Jag har dock ganska ont nu så efter jag tog igår låg jag i sängen och kollade på pretty little liars, hela dagen. Det är därför jag inte bloggar så mycket just nu, men jag orkar inte... :( Ibland har jag sånna dagar, det går upp & ner. 
 
Mina planer inför idag:
• Kolla på pretty little liars
• klockan 2 gå på ett kalas 
• duscha & sedan platta håret
 
Japp så ser mina planer ut inför idag. Vid två ska jag på ett kalas. Det är för Fridas mamma som fyller år. Så vi ska ned till dom och ta fika osv. När vi kommer hem igen ska jag duscha, platta håret och sedan kolla på Pretty little liars. Jag har verkligen fasnat på det pogramet, men det är sjukt bra! Vi får höras senare, puuuuss! :)
 

Dagens läsarfråga

Vad skulle du ha gjort om du inte red, tror du?

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag skulle göra på fritiden utan hästar. Dock är jag inte så mycket i stallet där jag rider nu, men skolan tar upp den tiden... Enda saken jag tror att jag skulle göra om jag inte skulle ha ridit är att börja på konståkning igen (gick på det i 6 år) Men det kostar ganska mycket att gå på konståkning och att rida. Men jag slutade på kånståknig, då jag inte gillade min tränare. Då frågade jag mamma om jag fick börja på ridskola, vilket jag fick och nu har jag ridit sen dess. :)
Jag vet att jag kommer hålla på med hästar i framtiden och det är faktiskt tack till att jag trivs så bra på ridskolan jag går på nu. Jag gick nämligen på en ridskola innan, men trivdes inte så slutade. 
 

Rubrik ska stå här

...Ursäkta för den roliga rubriken... God morgon peeepz! Idag är det lördag, och gud vad skönt det var att sova längre idag. det behövdes verkligen nu! Jag blir verkligen helt slut efter 5 dagar av att gå upp varje dag runt 7... Idag kommer det bli en jäääätte bra dag, hihi ;)

Mina planer inför idag:
• Ta NAVELPERCING :)
• städa upp lite i rummet

Så ser mina planer ut inör idag, som jag vet kommer hände/vad jag ska göra. Idag vid 12.15 ska jag ta navelpercing och jag är inte ett dugg nervös nu, kommer säkert bli. Efter det kanske jag ska vara med Frida eftersom hon följer med mig och tar (och min mamma) så vi kanske ska göra något efteråt, mn det får vi se! 
 
Någon häst som var uppe i Norrland, när jag följde med julia til hennes landställe 
 

Är tillbaka!

Hejsan! Ursäkte för att jag inte bloggade igår som jag sa på dagen. Men jag var lite uppptagen igår när jag kom hem från skolan. Nu är jag tillbaka igen i "blogg världen" och redo på att blogga, haha ;)

Idag efter skolan red jag på lilla Yason. Vi hoppade, men det gick inte så bra tyckte jag... För jag tappade tygeln ibland, vilket gjorde att han svängde, vilket gjorde att han inte kom rakt på hindret. Men det var skit roligt att äntligen få hoppa tyckte jag! Yason var annars väldigt duktig ;) Berättar mer om det imorgon, för nu ska jag bädda ned mig i sängen och kolla på Pretty little liars. Har börjat kolla på den serien, och jag kan inte sluta kolla! Men vi får höras imorgon, älskar er, kram kram!
 

I skolan

Hejsan svejsan! Tänkte bara säga att jag aldrig hann att ställa fram inlägg till er igår kväll, tyvärr... Men jag kommer blogga mer när jag kommer hem, tänkte bara säga att jag lever osv, haha! Men båran lektion börjar nu så vi hörs när jag kommer hem frän skolan!
 

Låten på min hjärna som inte vill försvinna

Heej! Jag har precis kommit ut ur duschen. Så sitter vi köksbordet och tänkte göra lite frukstsallad medan mamma gör maten. Samtidigt nördar jag den här låten ↓ Det kan inte försvinna ut ur mitt huvud blir galen! Fast tycker det är skit bra, men vill ha en annan låt i huvudet nu, haha ;) Resten av min dag/kväll kommer antagligen spenderas med läxor, tv, datorn, platta håret och ska ringa till stallet nu, ang skåp. 
Vi hade nämligen fått en So-läxa tills imorgon, hade glömt det... hoppsan, men jaja! Man ska bara läsa några sidor, så det kommer gå bra ;) 
 
Annars har den här dagen gått super fort! Hela den här veckan har gått fort tycket jag, vilket jag gillar, haha! Desto närmare blir det tills det är helg. Vill sova ut på morgonen... längtar. Nu ska jag iallafall ta och göra lite fruktsallad tänkte jag så får vi höras senare!
 

Det jag köpte igår

igår var jag & mamma på Hööks och handlade lite saker till mig ;) Hittade vita ridbyxor och en ny ridväst iallafall. Jag kollade dock på koftor och nya ridbyxor, men jag och mamma hade bara ungefär 45 minuter på oss att hitta det som jag ville ha men tiden räckte inte till. Men vi ska åka och titta på det andra som jag ville ha på Lördag efter jag tagit percing. Då ska vi kolla efter en kofta till lilla mig och antagligen ett par ridbyxor, får se på lördag.
 
↓ Dom sakerna/kläderna jag köpte ↓
 
 
 

Vinnaren av Finn Fem Fel är....

....Linnéa, GRATTIS! Du hittade alla fem felen! Kanske ska ha en sån här tävlingen igen. Men får se, hoppas ni tyckte det var roligt (ni som var med i den iallafall) ;)
 

Onsdag morgon!

Godmorgon sunshines! Idag efter skolan ska jag ringa/mejla till stallet och fråga om jag kan få hyra ett skåp, för känner att jag verkligen behöver det. Det skulle underlätta ganska mycket för mig! ;) Annars ska jag inte göra något speciellt efter skolan. Antagligen bara vara hemma och chilla eller något. Ganska onödigt inlägg det här var, men ville bara göra ett inlägg såhär på morgon kvisten! ;)
 
 
 

Blir glad!

Japp, nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och sova. Hoppas eran dag har varit bra, min har varit toppen! Känns som den här dagen har gått super snabbt. Både bra och dåligt, men jaja. Bara att gå och lägga sig så man kommer upp imorgon! ;)
 
Blir så glad när jag tittar på statestiken! Såfort jag bloggar mer och håller igång uppdateringen, går statestiken uppåt! Blir super glad, för då vet jag att alla dom här bloginläggen jag gör, gör jag för några som läser dom! :) Men om jag inte har några läxor osv, kan jag ägna mer tid åt boggen. Det är en avanledningarna varför jag har kunna blogga så mycket idag! Kommer kunna blogga mycket resten av veckan också, då jag är LÄXFRI! :) Älskar er mina läsare ♥
 

Tagga Hööks nu då!

Japp! Sitter i bilen just på påväg till Hööks! Senaste gången jag var där var i December, och då följde jag med Julia när hon skulle shoppa lite nya saker. Men senaste gången JAG var där... kommer inte ihåg, hoppsan! ;) För annars brukar mamma köpa dom sakerna jag vill ha. Vilket oftast brukar vara ridvantar eller ridstrumpor. Men nu blir det lite annat en bara det, får se vad det blir när jag kommer hem! 
 

wohoo inga läxor!

Heeej! Idag har det varit en väldigt lung och skön dag. Idag i skolan gjorde vi Engelska-prov, tyckte det gick helt okej. Vi fick också tillbak våra deckare som vi har skrivit i Svenskan för ett tag sen, trodde att jag minst skulle få ett C, men nej såklart inte... fick ett D... Jag är verkligen inte nöjd! :(
Nog om skolan nu! Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät, och jag har på mig min one piece, myyysigt! Jag behöver heller inte plugga på något idag! Så himmla skönt att komma hem och vet att jag inte behöver plugga på något! Jag kan bara sätta mig i soffan med datorn, hihi ;) 
 
Runt kvart i sex skulle mamma komma och hämta mig, sedan åker vi till Hööks. Jag visade er i ett annat inlägg vad jag vill ha från Hööks, men jag kanske hittar något annat i affären som är mysigare elr något liknande. Jag tänkte visa er när jag kommer hem vad jag har köpt för något! ;) 
Nu ska jag fortsätta att bara göra ingenting, haha! Kanske ska ta och sova en stund är super trött!
 

Instagram

Ni får gärna följa mig på instagram, då jag heter Nettseeen. Lägger ut bilder på allt som rör sig i min hjärna, samt vad jag gör på dagarna osv! :) Följ mig gärna, jag följer antagligen tillbaka!
 
 

Jag vill köpa på Hööks idag..

Idag efter skolan kommer mamma och hämtar upp mig då vi ska åka till Hööks. Såklart har jag tittat runt på Hööks hemsida redan, så jag vet vad jag ska leta efter i butiken idag ;) Fast jag har lite beslutångest om jag ska köpa en ny ridväst eller om jag ska köpa en normal väst...? Får väll se när jag komer till Hööks! 
 
Kläderna som jag vill ha ↓
 
 

Gammalt foto!

Hittade denna bild från min mobil, den kommer från ibörjan av hösten. Tror det vari början av September när jag & Julia var i stallet. Dock skämms jag lite för... vet inte vilken polle det är.. :( 
 
Haha ganska onödigt inlägg, men ville bara visa er bilden! :)
 

Godnatt

Japp nu börjar det bli dax för mig att gå och lägga mig, passar på att slänga in ett inlägg till er innan jag lägger mig i sängen ;) Nu på kvällen har jag pluggat & planterat blommor. Juste jag gjorde också en fukstsallad för några minuter sen, den var super god! Om några minute när jag lägger mig i sängen tänkte jag kolla igenom Engelskan innan jag somnar.
Imorgon åker jag och mamma till Hööks efter skolan, ska bli skönt att äntligen åka dit. Vill köpa MASSVIS med saker, men har en viss summa pengar så ska inte gå över den, om jag inte hittar något som jag verkligen måste ha. 
 Vi hörs imorgon, kram kram! ;)
 

Ny vecka = nytt schema

Japp, nu är det en ny vecka, vilket betyder nytt schema för mig! Idag ska jag bara plugga för vi har prov tills imorgon. Imorgon åker jag och mamma till Hööks, då jag vill köpa lite nya kläder (berättar mer i ett annat inlägg) Onsdag ska jag ringa till stallet och höra om jag får hyra ett skåp, för vill verkligen ha det. Torsdag ska jag eventuellt åka till stallet och få en lapp iskriven av min ridlärare ang praoen, men får se om jag orkar. Ska försöka göra det iallafall! Fredag, då blir det ridning. Då jag ska hoppa, läääängtar! :) Lördag ska jag äntligen ta navelpercing. Söndag händer inget speciellt som jag har bokat in en, så antar sova, haha nej men vet inte.
 

Jag e beronde av...

...Vampire Diares! Jag verkligen älskar den serien! Jag sitter och kollar på en hemsida som finns på internet. Den sidan kommer från Usa, så är på avsnitt 12/22. Och här i Sverige är vi bara på avsnitt 2 tror jag, hihi ;) Alltid när reklamen på Vampire Diares kommer på tv, säger jag alltid till mig själv, jag vet vem det är, och vad som kommer hända... Det är ganska typical-mig. Jag har också DvD:erna från säsong 1-3, ska köpa säsong 4 när den är slut. Men då är hela Vampire Diares slut.. :( Vill inte att det ska vara slut, fast vill dock inte heller att det kommer en ny säsong och den är kass.. Men finns inte så mycket att göra åt saken. Kommer säkert sitta och gråta när sista avsnitten kommer ut, haha! :) Jag får njuta sålänge det varar, avgudar det iallafall!
 
 
 

 
 

Mådag morgon

God morgon! idag är det Måndag, vilket betyder en ny vecka börjar. Vill att det ska bli en ny vecka så snabbt som möjligt för då blir det närmare alla dom saker som jag längtar till, då en av dom är sport lovet. Men ändå vill jag inte gå i skolan, för vill ha längra helgar, men men...;) Idag efter skolan ska jag plugga och planetera lite blommor. Gillar att hålla på med blommor så det ska bli kul. Annars kommer jag inte göra så mycket... 


Ska sminka mig lite, sen går jag till skolan. Glöm inte att kika in på bloggen, då jag har ställt fram inlägg till er ;)
 
 

platta håret, nästa!

Helloj! Nu har jag pluggat klart, och tänkte börja platta håret. Kanske ska våffla mit hår, men tror jag skippar det, för det tar ungefär 30 minuter och orkar inte hålla på så länge med mitt hår, haha ;) Tror inte jag kommer blogga något mer idag, men har ställt fram några inlägg till er tills imorgon då det är måndag igen.. Passar också på att säga godnatt till er, hihi! :)
 

 

Ridpasset på Yason

I fredags var det ridning då jag fick Yason (igen) tror det är 4:dje gången i rad jag får honom, haha! ;) 
 
Eftersom nästa gång ska vi hoppa, tränade vi hela denna lektion att stå upp i fältsits och styra fint osv samtidigt. Tyckte allmänt att det gick ganska bra. Blev lite missnöjd på att han inte kan gå ner i trav direkt när jag drar lite i tygeln... Men jaja, bara att träna på det då! Nu tänkte jag gå lite mer in på detalj hur det gick.

Han var duktig på att forma sig i höger denna gång tyckte jag. Iallafall när han travade. När vi galopperade sa ridläran att vi först och främst skulle titta på vägen, sen att forma hästen. Eftersom vi stod i fältsits. Och efter ungefär 10-15 sekunder att jag hade stått i fältsits kom mjölksyran i mina ben... Ni kan bara ana hur mycket träningsverk jag har i mina ben idag (och igår). Men då vet man att man har tränat lite ;) 
Tyckte lektionen kändes väldigt bra och han lyssnade bra på mig, förutom när han skulle gå ner i trav efter galoppen. Är ändå väldigt nöjd med denna lektion, och längtar SUPER mycket tills nästa fredag! Är 99% säker på att jag kommer få Yason, men det gör inget. För förra gången när jag hoppade fick jag också honom, men då gick det inte så bra, så vill hoppa med honom igen för nu ska det gå bra! 
 
 

Redan söndag...

Varför måste alltid helgen gå så snabbt... Det är redan söndag idag.. Men jaja inte så mycket att göra åt. Iallafall just nu ligger jag i min soffa och tänkte börja plugga lite, för vid två ska jag & mamma ta en fika med morfar! När jag kommer hem tror jag att jag kommer plugga lite mer, annars blir det nog bara att chilla resten av kvällen för min del, det är också väldigt skönt att bara lata sig och göra ingenting.
Nu ska jag börja plugga, men hörs senare!
 
 
 

Toppen dag!

Hejsan svejsan! Sorry för att jag inte har bloggat något på dan, men har inte hunnit.. För precis när jag hade bloggat klart imorse, gick jag och mamma ut med Angel (en vovve) Vi var ute och gick i ungefär 1½ timme. När vi kom hem, kom Julia då vi satt och snackade lite skit och bara myste, samt flamsade, haha! ;) När hon gick hem, då klockan var runt sju, åt jag middag. Sen försökte jag och mamma välja ett spel som vi skulle spela, men slutade med att vi inte valde något så vi satte oss och kollade på melodifestivalen. Och nu äntligen tar jag upp datorn! 

När jag har skrivit klart detta inlägg ska jag kolla på Geordie Shore, sen tänkte jag blogga lite mer, men får se om jag orkar eller inte, haha! ;) Om jag inte orkar så passar jag på att säga Godnatt nu!
©↓Angel↓©
 

Lördag idag

Hej på er! Jag vaknade för ungefär en timme sen, och har precis ätit frukost. nu ska jag blogga lite sedan tänkte jag ta tag i läxorna så har jag gjort det.
Igår efter ridningen var jag helt slut i mina ben, för vi stod upp i fältsits 97% av lektionen, för nästa vecka ska vi hoppa. Och det var vädigt länge sen jag stod upp sålänge i sadeln som igår, så ni kan bara gissa hur mycket träningsvärk jag har i mina ben idag, haha ;) Då vet jag att man har tränat iallafall.
 
Mina planer inför dagen:
• Blogga
• Plugga
• Gå på en promenad med mamma, samt låna en kompis hund och gå en promenad med henne

Berättar om ridpasset lite senare idag, för det tar lite tid att skriva, men vi hörs senare idag då, kram kram!
 
 

Tagga stallet strax!

Just nu sitter jag & Julia hemma hos henne och ska strax äta lite mellis! Sen får vi skjuts till stallet då det blir ridning. Håller tummarna för Vince (Som ni antagligen vet, har skrivit det i 3 inlägg nu, haha!) 
 
eftersom Josefine e sjuk får jag rida själv, men överlever hihi! Hoppas hon blir frisk till nästa fredag, för är roligare att rida med henne! 
 

Finn fem fel

Ni vet säkert hur man gör. Ni ska hitta dom 5 sakerna som saknas på den ena bilden ;) jag kommer lotta bland alla komentarerna om vem som vinner. Den som gissar rätt blir länkad här på bloggen ;)
 
 

Jag längtar tills...

om några timmar..
För om några timmar ska jag till stallet och rida. Ska bli sjukt roligt och hoppas på att vi ska hoppa, men vi får se när jag kommer dit. Jag hoppas på att jag får rida lilla Vince, men tror jag kommer få Yason igen.. 
sportlovet...
Såklart längtar jag tills sportlovet börjar. För då åker jag upp till Dalarna, och man får sova ut (iallafall några mer timmar en vanligt) Dock brukar jag aldrig sova ut, sätter alltid på alarm på min mobil ;) Ska bli så himmla roligt att få komma till Dalarna igen och träffa heestarna, och såklart släkten, haha!
Praoen..
Längtar också till v.15-16, då vi i min skola har prao. Och gissa vart jag ska prao.... STALLET! Ska bli skit kul! Dessutom ska också Josefine prao med mig, så det är vi två som kommer vara i stallet i två veckor, hihi! Guuuud ni anar inte hur mycket jag längtar, haha! 
 
 

RSS 2.0